Onze sponsors

Hieronder een overzicht van de bedrijven die ons steunen en bouwen aan een toekomst voor de kinderen in Thika.  Wij bedanken onderstaande bedrijven hartelijk voor hun steun aan onze campagne.

Dego Stofferingen

DEGO Stofferingen is één van Nederlands belangrijkste moderne stoffeerders. Ons bedrijf legt zich toe op stofferen van interieurs in de leefgebieden Water, Wonen en Werken.

Om ons ‘trademark’ van moderne stoffeerder te kunnen behouden, scholen we onze medewerkers regelmatig bij in het hanteren van de nieuwste stoffeertechnieken. Ook bezoeken we jaarlijks de belangrijkste interieur- en stofferingsbeurzen in Europa.

Met ons gevoel voor flair en onze ingebouwde radar voor kundigheid, passende kleuren en perfecte vormen, zijn we in staat elk interieur te versterken en te verfraaien. Ons werk vindt plaats vanuit onze eigen ateliers én bij u op locatie.

Of het nu gaat om stofferingen voor woon-, slaap- en badkamers, binnenvaartschepen, jachten, hotels of restaurants: keer op keer lukt het ons om stoffeertechnieken te combineren met de nieuwste stoffencollecties en de laatste trends op designgebied.

In onze showroom bent u altijd welkom om de nieuwste kleuren en designs van meubel- en gordijnstoffen, leer, kunstleer en vloerbedekking te komen bekijken.

Voor DEGO stofferingen blijft het een continue uitdaging om uw wensen waar te maken. Tevredenheid van onze klanten is dan ook onze belangrijkste doelstelling.

Bezoek Dego Stofferingen