Onze sponsors

Hieronder een overzicht van de bedrijven die ons steunen en bouwen aan een toekomst voor de kinderen in Thika.  Wij bedanken onderstaande bedrijven hartelijk voor hun steun aan onze campagne.

Filius Hoveniers

 

Filius Hoveniersbedrijf is een jong hoveniersbedrijf met een veelzijdigheid aan activiteiten. Met een geheel eigen aanpak, eigentijdse ideeën en een professionele kijk op tuinen. Met een team van enthousiaste mensen richten wij ons voornamelijk op het aanleggen, renoveren en het onderhouden van tuinen. Anders Filius is vakbekwaam hovenier, oprichter en eigenaar van dit bedrijf. Samen met vakkundige medewerkers worden alle uitvoerende werkzaamheden uitgevoerd. Voor grotere projecten werken wij samen met een aantal creatieve vormgevers uit de regio. Op deze manier worden wensen en mogelijkheden optimaal op elkaar afgestemd.

Het is onze kwaliteit om goed te luisteren naar uw wensen en deze in samenspraak met u te realiseren. Onze kennis en kunde en niet in het minst ons enthousiasme staan garant voor kwaliteit en klasse.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek

Bezoek Filius Hoveniers