Onze sponsors

Hieronder een overzicht van de bedrijven die ons steunen en bouwen aan een toekomst voor de kinderen in Thika.  Wij bedanken onderstaande bedrijven hartelijk voor hun steun aan onze campagne.

Kinderdagverblijf Duizendschoon

Kinderdagverblijf Duizendschoon is een kleinschalig kinderdagverblijf  voor kinderen van 0- 4 jaar in Amsterdam Westerpark. Duizendschoon wordt gekenmerkt door zijn kleinschaligheid en zijn persoonlijke aanpak. Een belangrijk doel van ons kinderdagverblijf is om een tweede thuis voor de kinderen te creëren. Een plek waar ze zich veilig voelen, waar ieder kind zichzelf kan zijn en ook echt gezien wordt.

Wij hebben het kinderdagverblijf zodanig ingericht dat het bijdraagt aan de veiligheid, gezondheid en welzijn van het kind en daarnaast een huiselijke sfeer gecreëerd, waarin ieder kind zich thuis kan voelen. In de speelruimte hebben we hoekjes gecreëerd waar de kinderen alleen of samen kunnen spelen. De buitenruimte is bewust zo groen mogelijk gehouden. De baby’s kunnen in een rustige afgesloten hoek op een kleedje spelen, terwijl de grotere kinderen zich kunnen vermaken in de zandbak of het huisje met glijbaan.

Bezoek KDV Duizendschoon