Onze sponsors

Hieronder een overzicht van de bedrijven die ons steunen en bouwen aan een toekomst voor de kinderen in Thika.  Wij bedanken onderstaande bedrijven hartelijk voor hun steun aan onze campagne.

Kinderdagverblijf Flexikids Almere

Kinderdagverblijf Flexikids Almere

Flexikids biedt opvang aan kids van 0-12 jaar: kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal (peuterspeelopvang).

  • Bij ons kunt u uw kindje zien spelen met onze beveiligde webcam; een veilig gevoel toch?
  • Inspectierapporten ter inzage, betreffende onaangekondigde reguliere inspecties GGD/Gemeente Almere; klik hier voor het kinderdagverblijf, klik hier voor de buitenschoolse opvang, klik hier voor BSO Albatros.
  • Wij werken met het VVE-programma Uk & Puk. VVE staat voor “voor- en vroegschoolse educatie”. Spelen is ontdekken. En spelen is groeien. Daarom staat spelen centraal in Uk & Puk. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Natuurlijk draait het bij Uk & Puk niet om lesjes geven en lesjes leren. Uk & Puk leert baby’tjes, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen! Uk & Puk richt zich op alle denkbare ontwikkelingsgebieden en biedt zo een perfecte voorbereiding op de basisschool.
  • Flexikids bestaat uit een hecht en stabiel team, dus altijd dezelfde vertrouwde gezichten voor ouders en kind.

Bezoek Flexikids Almere