Onze sponsors

Hieronder een overzicht van de bedrijven die ons steunen en bouwen aan een toekomst voor de kinderen in Thika.  Wij bedanken onderstaande bedrijven hartelijk voor hun steun aan onze campagne.

Kinderdagverblijf Pomydo

WELKOM OP KINDEROPVANG POMYDO!

 De kinderopvang in Amsterdam waar alle kinderen gelukkig zijn!Welkom op kinderopvang Pomydo. Ik ben Yvonne van Dormolen en ik ben de eigenaresse van Pomydo. Samen met mijn team draag ik dagelijks de zorgvoor ca. 110 kinderen van 0 t/m 12 jaar, verspreid over 6 groepen: de Dolfijnen, de Olifanten, de Krekels, de Leeuwenkuil, het Berenbos en de Junglehoek.

Pomydo is een gezellige kinderopvang in Amsterdam, gevestigd in een oud schoolgebouw aan de Amaliastraat in stadsdeel West. Alle groepen hebben een grote groepsruimte en in de gangen wordt ook volop gespeeld. Voor de kinderen die overdag nog slapen zijn er 2 slaapkamers. Daarnaast beschikt Pomydo over een heel grote tuin waar de kinderen zich heerlijk uit kunnen leven met speelgoed, zand en (’s zomers) water.

Uiteraard heeft Pomydo een vergunning en daarmee is het een bij de gemeente geregistreerde en dus erkende kinderopvang. Ook is Pomydo landelijk geregistreerd.

Pomydo is een kinderdagverblijf met een persoonlijk karakter. De kinderen staan hier helemaal centraal. Samen met de ouders zorgen we voor een goed opvoedingsklimaat waarin een kind zich vooral veilig en op zijn gemak voelt. Dat zijn tenslotte de basisvoorwaarden voor een kind om zich lichamelijk, geestelijk en sociaal goed te kunnen ontwikkelen.

Bezoek Pomydo