Onze sponsors

Hieronder een overzicht van de bedrijven die ons steunen en bouwen aan een toekomst voor de kinderen in Thika.  Wij bedanken onderstaande bedrijven hartelijk voor hun steun aan onze campagne.

Kinderdagverblijf ’t Olefantje

Bij de leukste kinderopvang in hartje Utrecht! Twee kinderdagverblijven en een BSO nodigen je uit om een kijkje te nemen. Onze kinderopvang kenmerkt zich door een huiselijke sfeer, continuïteit in personeel en persoonlijke aandacht.

Het kinderdagverblijf aan de Nieuwegracht is gevestigd in een voormalige dansschool, waar in vijf gezellige groepsruimtes met veel ramen de kinderen liefdevol worden verzorgd.

Het kinderdagverblijf aan de Weerdsingel is gevestigd in een knus herenhuis, waar trouwe leidsters op verschillende verdiepingen de drie groepen (baby’s, dreumesen en peuters) opvangen.

De buitenschoolse opvang (BSO) aan de Nieuwegracht, is eveneens in een monumentaal pand gevestigd en ligt schuin tegenover het kinderdagverblijf. Deze kleinschalige BSO biedt gemoedelijke opvang waarbij er leuke uitdagende activiteiten worden aangeboden, maar niets moet!

Alle locaties hebben een zeer ruime tuin, wat natuurlijk uniek is in het centrum van Utrecht. Hier kunnen de kinderen altijd heerlijk buiten spelen. Klik bovenstaand op de verschillende Olefantjes voor nog veel meer informatie.

Bezoek Kinderdagverblijf ’t Olefantje