Onze sponsors

Hieronder een overzicht van de bedrijven die ons steunen en bouwen aan een toekomst voor de kinderen in Thika.  Wij bedanken onderstaande bedrijven hartelijk voor hun steun aan onze campagne.

Pasveer en de Vries

Graag stellen wij ons aan u voor: Carine de Vries en Harry Pasveer. Als bedrijfsartsen adviseren wij werknemers en werkgevers vanuit ons medisch specialisme voor werk en gezondheid. Daarbij hebben wij ons ontwikkeld in coaching, training en het leiden van projecten. Onze benadering kenmerkt zich door respect voor de verscheidenheid van mensen en organisaties. We zijn erop gericht om de mate van zelfredzaamheid te vergroten. Met een moderne en innovatieve kijk willen wij helpen een brug te slaan tussen problemen en oplossingen. De ontwikkeling die dit met zich meebrengt geeft ons voldoening.

Centraal staat wat ons betreft het streven dat mensen “lang en gezond” kunnen werken in “vitale en veerkrachtige” organisaties.

In 2006 hebben wij onze maatschap opgericht. Wij verlenen onze diensten vooral in de Randstad. Landelijke dienstverlening wordt gerealiseerd vanuit onze samenwerkingsverbanden. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van professionals in andere vakgebieden.

Bezoek Pasveer en de Vries